No. 54 Kebap & Steak, Yeni Sezonu Mevsiminde Lokal Lezzetlerle Karşılıyor

Yeme-içme sektöründe 23 yılı geride bırakan, Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından Happy Moon’s Grup’un en yeni markası No. 54 Kebap & Steak; yeni menüsünde, yöresinden ve mevsiminde temin edilen birbirinden leziz et ve baharatlarla, misafirlerine bambaşka bir deneyim yaşatıyor. No. 54 Kebap & Steak; benzerlerinden ayrılan özenli seçkisi ve ustalıkla harmanlanmış sonbahar-kış menüsünde, Türkiye’nin farklı coğrafyalarından gelip aynı mutfakta birleşen tatlarla, sizi çok özel bir yolculuğa çıkarıyor.

Happy Moon’s Grup’un 23 yıllık deneyimini lezzet severlerle buluşturduğu en yeni markası No. 54 Kebap & Steak, yeni sezonu birbirinden iddialı tatların yer aldığı menüsüyle karşıladı. Adını Akmerkez AVM’nin kapı numarasından alan No. 54, açıldığı günden bu yana et, kebap ve meze çeşitlerinden oluşan menüsüyle lezzet severlerin büyük beğenisini toplamaya devam ediyor.

blank

Yöresinden en taze ve özel lezzetler

Dana etlerinin Bandırma’nın en iyi çiftliklerinden karkas olarak seçilip dinlendirildikten sonra işlendiği No. 54 Kebap & Steak’te kebapların tamamı kıvırcık kuzu eti kullanılarak özenle hazırlanıyor. İmza lezzetleri arasında Şaşlık Burger, Kuzu Kafes ve Dana Asado gibi lezzetler de olan restoranın, mevsiminde ve taze lezzetlerin kullanıldığı yeni menüsünde ise Adana Kebap, Basma Kebap, Dana Lokum, Kuzu Şiş ve Katmer gibi lezzetler yer alıyor.

Kazdağları’ndan et, Antep’ten kaymak

Kazdağları’nda özgürce gezen kuzulardan elde edilen etlerin Gaziantep’in meşhur yaprak pul biberiyle buluştuğu, Antep fıstığıyla en özel sütlerden elde edilen manda kaymağının ve daha pek çok benzersiz lezzetin yer aldığı yeni menü, gurme tatları denemekten keyif alanları bekliyor. Türkiye’de zincir olmak hedefiyle yola çıkan No. 54 Kebap & Steak; iyi et servis ederek, gösterişten uzak lezzet odaklı yaklaşımıyla büyümeye devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.