‘Niyazi Gül Dörtnala’ filmine ABD’den iki özel ödül!

2015 baharının kahkaha dolu filmi ‘Niyazi Gül Dörtnala’ya, 2016 baharında Amerika’dan ödül geldi! Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrollerini üstlendiği film için, 4. Flathead Lake Uluslararası Cinemafest’te Demet Akbağ’a “En İyi Kadın Oyuncu”, filme de “Jüri Özel Ödülü” verildi.

BKM yapımı filme iki ödül getiren festivalde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü John Kirby alırken “En İyi Film Ödülü”nü ise ‘Sleeping Dogs’ aldı.

Filmin Konusu:

Veteriner Hekim Profesör Niyazi Gül kendince sakin bir hayat sürmektedir. Bir yandan üniversitede veterinerlik dersleri verirken, bir yandan da yardımcısı Hediye’nin desteğiyle dededen kalma mucizevi formülün eksik maddesini arar. Belalı aşıklar Sultan ve Rıza atlarını yarıştırmaya karar verip bir de Niyazi’nin hayvanlara güç veren formülünü duyunca işler karışır. Bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi, formülün eksik maddesini ararken sürpriz maceralarla karşılaşacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.