NIVEA Deodorant, 25. yılını Protect&Care’in keyifli lansmanıyla kutladı

“Özgüvenin kokusu” NIVEA Deodorant, 25. yılına özel piyasaya sunduğu Protect&Care’i, Özge Ulusoy’un sohbeti eşliğinde The House Hotel Bosphorus’ta tanıttı. Bu keyifli etkinlikte, Ayşe Kucuroğlu, Rüya Büyüktetik, Esin Övet gibi isimler de yer aldı. 25. yaşını masmavi ve bembeyaz balonlarla bezenmiş salonda pasta keserek kutlayan NIVEA, sadece davetliler için hazırlanan “isme özel deodorant”larıyla ise katılımcıları anlamlı bir hediyeyle uğurladı.

NIVEA Beiersdorf Turkey Genel Müdürü Wolgang Haak, Kişisel Bakım Pazarlama Müdürü Mustafa Kabakçı ve Kıdemli Marka Müdürü Şirin Işık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davette, katılımcılar NIVEA Deodorant’ın 25 yıllık serüvenini dinleyerek, hem bakım hem koruma yapan yeni ürün Protect&Care hakkında bilgi edindi.

NIVEA Protec& Care ile hem koruma hem bakım

Türkiye’nin “1 Numaralı”* deodorant markası NIVEA, Protect & Care ile ter kokusunu önlemekle kalmıyor, vücudun en çok unutulan bölgesi koltukaltına bakım da yapıyor. Mavi ambalajıyla NIVEA Creme’in ikonik ve ferahlık veren kokusuna sahip yeni NIVEA Protect & Care, ter kokusuna karşı 48 saat etkin koruma sağlayarak, en zor anlarında kadınların yanında oluyor. Alkol içermeyen, yenilikçi ve hızlı emilen formülüyle yapışkan bir his bırakmayan Protect & Care, koltukaltını yumuşacık yapıyor.

*Nielsen perakende verilerine göre toplam deodorant kategorisi, toplam Türkiye, 2015 yılı, ciro bazında.

nivea1

nivea2

nivea3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.