Niran Ünsal’dan alternatif pop albümü

Pop müziğin güçlü yorumcusu Niran Ünsal albüm kariyerinin 20. yılında “Dediğim Dedik” adlı yeni albümüyle dört yıllık suskunluğuna son veriyor.
Bugüne kadar çıkarttığı her albümde birçok hit şarkıya imza atan besteci yorumcu Ünsal, müzik yönetmenliğini Bülent Sert’in üstlendiği yeni albümünde 10 şarkıya yer verdi.

Alternatif Pop tarzında bir projeye imza atan sanatçı, farklı türde besteler ve düzenlemelerle müziğin sınırlarını ortadan kaldırıyor.

1 Mayıs’ta tüm müzik marketlerinde yerini alan albümün ilk klip şarkısını sözü Seda Akay‘a ait olan aynı zamanda albümün adı olan “Dediğim Dedik” adlı şarkıya klip çekmeye hazırlanan Ünsal, “Hem işçiyiz hem patronuz, 1 Mayıs’ta çıkıyoruz” diye konuştu.

Bu projenin evrensel ve etnik bir albüm olduğunu belirten Ünsal, 20 yıl önce ilk albümünün çıkış şarkısı olan sözü Seda Akay’a, müziği Garo Mafyan’a ait olan “Haktan” ile 2007 yılında Özcan Deniz’e verdiği ‘Nasip Değilmiş’ adlı iki şarkıyı cover yaparak bambaşka bir boyuta taşıdı.

Albümde “Dediğim Dedik”, “Kalp Tutulması”, “Tövbekar”, “Nasip Değilmiş” Remix ‘Vay be’’, ‘’Haktan ‘’, ‘’ Eyvallah‘’,‘’Aşk emretti’’ ve ‘’Hayat sürgün’’ gibi şarkılar yer alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.