Nilüfer’in yeni albümü “Yeniden, Yeni, Yine” nin teaserı yayınlandı

Türk pop müziğinin efsane sesi Nilüfer’in büyük bir merakla beklenen proje albümü “Yeniden, Yeni, Yine” nin teaserı yayınlandı.

Duyulması ile birlikte, büyük bir heyecan yaratan Nilüfer’in sesinden dinleyeceğimiz; Unut, Yazık, İstanbul, Seni Kimler Aldı, Sevdam Ağlıyor, Hoşgör Sen, Ağlama Anne, Gönül Yareler İçinde, Memleketim, Ellerimde Çiçekler, Seninle Olmak Var Ya, Yalnızlığa Hüküm Giydim gibi unutulmaz şarkılar ilk kez bu teaserda görücüye çıkıyor.

DMC etiketiyle çıkacak olan ve aranjörlüğünü Volga Tamöz’ün yaptığı 12 şarkıdan oluşan albüm, 16 Aralık Cuma günü tüm müzik marketlerin yanı sıra dijital platformlarda da satışa sunulacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.