Nilüfer’in yaşı yok

İlk sahne deneyimini 1970 yılında 15 yaşındayken katıldığı Altın Ses Yarışması’nda aldığı birincilikte yaşayan Nilüfer 28 Haziran Cuma akşamı saat 21:00’de 49. sanat yılında Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri öncesinde çektirdiği fotoğraflarla bir kez daha nefesleri keserken, “Nilüfer’in Yaşı Yok” dedirtti.

Türk Pop müziğinin vazgeçilmezi 49 senedir binlerce kişinin hayatına dokunan, anılarına ortak olan, aşkı, mutluluğu, ayrılığı, hüznünü de anlattığı duyguları tercüme ettiği şarkılarını Atlantis Yapım ve SM Production organizasyonuyla gerçekleşecek Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri’nde sevenleriyle paylaşacak.

Nilüfer “Sanatın yaşı, sanatçının yaşı yoktur, tek gerçek seyircinle kurduğun bağdır, onları çok özledim, kavuşmak için sabırsızlanıyorum” cümleleriyle duygularını da paylaşarak muhteşem bir konser hazırlığında olduğunu belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.