Nilüfer, Türkiye turnesine tüm hızıyla devam ediyor

Türk pop müziğinin usta sanatçılardan Nilüfer, Türkiye turnesine tüm hızıyla devam ediyor.

KerkiSolfej Organizasyonun Kral Pop sponsorluğunda düzenlediği etkinlikte geçtiğimiz akşam Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Nilüfer, geçmişten günümüze dillere pelesenk olmuş şarkılarını konser alanını dolduran binlerce seveni için seslendirdi.

Nilüfer
Nilüfer

Dijital müzik verilerine göre yeni single “Kara Gözünün Hasretinden” en çok dinleyen beşinci sırada yer alan Adana şehrine unutulmaz bir akşam yaştan Nilüfer, muhteşem performansıyla parmak ısırırken yoğun istek üzerine “Kara Gözünün Hasretinden” şarkısını iki kez söyledi. Repertuarında merhum sanatçı Kayahan’ın “Acıkmışım Sevgine “ şarkısına da yer veren Nİlüfer “ Kayahan çok iyi bir şarkı yazarıydı. Nur içinde yatsın” dedi. Öte yandan “Her Sevda Bir Veda” şarkısında sahnede söyleyen Nilüfer, Onno Tunç ve Ayşe Gürel’i anmayı unutmadı. Yaklaşık üç saat sahnede kalarak harika bir performansa imza atan Nilüfer, alkışlar eşliğinden sahneden indi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.