Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı ile birlikte İzmir Alsancak’ta yemek yerken objektife takıldı

Usta sanatçı Nilüfer, gözlerden uzak büyüttüğü 19 yaşındaki kızı Ayşe Nazlı ile birlikte İzmir Alsancak’ta yemek yerken objektife takıldı.

Gönüllerde taht kuran usta sanatçı Nilüfer, İzmir’in tatil beldesi Çeşme’deki özel bir davete katıldıktan sonra kızı Ayşe Nazlı ile birlikte Alsancak Kordon’da balık yemeye geldi.

Deniz Restoran’da görüntülenen Nilüfer, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da kırmadı.

Yeni Asır Haber Müdürü Fatih Şendil’in sorularını yanıtlayan Nilüfer, gözlerden uzak büyüttüğü kızı Ayşe Nazlı’nın bu yıl üniversiteye gideceğini belirterek, “Kızım üniversiteye gideceği için ayrı bir heyecan içerisindeyim. Hiçbir geziye onsuz gitmiyorum. Çeşme’deki özel bir davete kızımla beraber gittik. Şimdi de İzmir’de bir gece konaklayıp, Bodrum’daki konsere geçeceğiz” diye konuştu.

KORDON’UN CAZİBESİ

İzmir hakkında ne düşündüğünü sorduğumuz ünlü sanatçı Nilüfer, “Evet İzmir, özellikle Kordon beni her zaman ayrı bir cezbetmiştir. İzmirliler ile birlikte olmak keyif verir. Ajda Pekkan da bu şehre aşık. Pek çok sanatçı arkadaşım İzmir’e yerleşti. Doğma büyüme İstanbullu olsam da aklımda hep İzmir’e yerleşmek var” şeklinde konuştu.

SAHNEYE İLK FUARDA ÇIKTI

Nilüfer sahneye ilk kez henüz 19 yaşındayken, 1974 İzmir Fuarı’nda, Zeki Müren’in solistliğini yaptığı kadro için teklif gelince çıktı. Aynı yıl ‘Başıma Gelenler’, ‘Al Beni Çal Beni’ isimli 45’lik plaklarını çıkaran Nilüfer, İzmir’de duygu dolu anıları olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.