Nil Karaibrahimgil’e Kuruçeşme Açıkhavada büyük ilgi

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam sesi, şarkıları ve kostümleriyle müziğin sıra dışı ismi Nil Karaibrahimgil’i ağırladı.

YouTube video

Nil Karaibrahimgil, Boğaz’ın kıyısında tam da gecenin ambiyansına uygun şarkısı “Burası İstanbul” ile sevenlerinin karşısına çıktı. Kuruçeşme Açıkhava’ya ruhlarındaki kanatları da açtırdı, binlerce kişinin “Pırlanta” şarkısıyla sağ ellerini havaya da kaldırdı. Binlerce müzikseverin buluştuğu gecede özellikle şarkılarıyla gönüllerini kazandığı gençlerin ve çocukların ‘Nil abla’larının “Resmen Aşığım”, “Peri” ve “Bütün Kızlar Toplandık” şarkılarındaki coşkuları görülmeye değerdi.

KURUÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİNE GÖKKUŞAĞI GİBİ DOĞDU

Müziği ve kıyafetleriyle sahnelerin marjinal ismi Nil Karaibrahimgil, kostümüyle yine farkını ortaya koydu. Beyaz tulumunu süsleyen rengarenk otrişi ve boynundan sallanan rengarenk pon ponlarıyla adeta Kuruçeşme Açıkhava sahnesine gökkuşağı gibi doğdu.

SEVENLERİ NİL’E DOYAMADI

Nil Karaibrahimgil en sevilen şarkıları ve danslarıyla enerjisine hayran bıraktığı sahne performansını “Harikasınız ya, gerçekten iyi ki geldim buraya” sözleriyle sonlandırdı. Ne var ki hayranları Nil Karaibrahimgil’e doyamayınca bir kez daha sahneye geri döndü ve gecenin finalini “Ben Buraya Çıplak Geldim” şarkısıyla verdi. Konser bittikten sonra fotoğraf çektirmek için kuyruk oluşturan hayranlarını da kırmayan Nil Karaibrahimgil bir kez daha gönülleri fethetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.