Nil Karaibrahimgil’den eğlenceli konser

İstanbul’un en önemli konser salonlarından biri olan Bostancı Gösteri Merkezi, Atlantis Yapım organizasyonuyla güçlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bostancı Gösteri Merkezi’nde 23 Şubat’ta Nil Karaibrahimgil sahne aldı.

Müzik dünyasının en renkli, en farklı, en ilham verici karakteri Nil Karaibrahimgil, 21 Şubat gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde birbirinden güçlü, sevilen şarkılarını sahnede kendisine eşlik eden grubuyla seslendirdi. Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran 3000 kişi bütün şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

blank
Nil Karaibrahimgil

Sahne enerjisi, hakimiyeti, seyircisi ile kurduğu diyaloğ ve güzelliği ile de göz kamaştıran Karaibrahimgil, ilk yarıda gümüş rengi, payetli, yırtmaçlı bir elbise giyerken ikinci bölümde siyah mini eteği, uzun kollu göğsü payetlerle kaplı beyaz gömleği ile çok şıktı.

Burası İstanbul ve İyi Ki şarkıları ile konserine başlayan Nil Karaibrahimgil, Pırlanta, Kanatlarım Var Ruhumda, Ben Buraya Çıplak Geldim, XL, Akbaba, Bu Mudur, Kek, Rüzgar, Gitme, Peri gibi birçoğu hit olmuş şarkısını söylerken hem kendi eğlendi hem izlemeye gelen seyircisinin coşkusuna ortak oldu.

‘Başkasına farklı gelse de , benim gibi kendi inandığınızdan , yolunuzdan vazgeçmeyin’ diyen Karaibrahimgil, ilk yarıda sahneden inerek konser alanında hayranlarının arasından geçerek onların ellerine dokunarak, çektikleri videolara konuk oldu.

Bostancı Gösteri Merkezi’nde 28 Şubat’ta Kalben ve Melis Danışmend’in konuk olduğu Pinhani konseri ile eğlence devam ediyor.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.