Nihan Akın “Duy Beni”

Nihan Akın, sevenlerinin karşısına “Duy Beni” ile çıkıyor…

İstanbul Üniversitesi Türk Müziği bölümüne, daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı MÜZİKOLOJİ bölümüne birincilik derecesiyle giren Nihan Akın, mezun olduktan bir süre sonra stüdyo ve sahne vokal çalışmalarına başladı. İlk albümünü FUAT GÜNER’ in prodüktörlüğünde hazırladı. Yayınladığı bu ilk albümüyle 2006 yılının en iyi çıkış yapan şarkı ve şarkıcısı ödülüne layık görüldü.

Nihan Akın ilk albümündeki Üzgünüm ve Terk-i Diyar isimli şarkılarıyla tanındı ve 2006 yılının en iyi çıkış yapan sanatçısı ünvanını aldı. 2. Albümünü ise 2008 yılında Seyhan Müzik etiketiyle çıkaran Nihan albümünden bu yana sosyal sorumluluk projesi ( Mor Gözyaşları) ve düet projesi (Murat Evgin feat Nihan Akın “Allah’ım Sana Sağındım) dahil 2015-2016-2017 ve 2018 yıllarında toplam 5 single daha cıkardı. (Gel Barışalım Artık 2015 ve Olmaz Olsun Cüzdanımda Milyonlar 2017)

blank

Nihan Akın 2018 yazında ilk defa sözü ve müziği kendine ait olan bir şarkıyla çıkış yapacak. Şarkının aranjörlüğünü ise Suat Aydoğan yapacak..

GNL etiketiyle yayınlanacak olan “Duy Beni” isimli son single’ında şarkının söz ve müziğini kendi yazan Nihan Akın , bu projenin hem prodüktörlüğünü hem de klip yönetmenliğini üstlenerek bütün tecrübesini ve yetenegini muhteşem bir şekilde hayranlarına sunuyor. Sevenleri bu yaz çok farklı bir Nihan Akın’la karşı karşıya kalacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.