Nicholas Hoult, “The Current War” filminde Nikola Tesla’yı canlandıracak

Michael Shannon’ın George Westinghouse’u, Benedict Cumberbatch’in de Thomas Edison’u canlandıracağı The Current War filminin oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı. Filmde Nikola Tesla’yı canlandıracak aktör, özellikle Mad Max: Fury Road’daki performansıyla akıllarda yer eden Nicholas Hoult oldu.

Yönetmenliğini Alfonso Gomez-Rejon’un üstlendiği The Current War, Edison – Westinghouse arasındaki bol gerilimli ilişkiyi ve rekabeti konu edecek. Vinyl dizisinin senaristlerinden Michael Mitnick’in senaryosunu yazdığı film, Gomez-Rejon’un geçtiğimiz yıl çok konuşulan filmi Me, Earl and The Dying Girl‘den sonra çektiği ilk uzun metraj olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.