Next4biz Webinar Serisi Değişimin Şifrelerini Paylaşacak

Yeni Nesil CRM ve BPM Yazılımlarıyla No-code kurumsal çözümlerin mimarı olan Next4biz, Mayıs ve Haziran Ayı boyunca devam edecek olan Webinar serisine başlıyor. İki ay boyunca her salı saat 16.00’da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan webinarlarda Müşteri Deneyimi Yönetimi Danışmanı Gürkan Platin, pazarlama-satış ve müşteri hizmetleri yönetimi alanlarındaki paradigma kaymasına dikkat çekerek, bu alanlardaki yenilikleri ve kritik unsurları katılımcılarla paylaşacak

İlk webinarda kurumsal satışın değişen DNA’sı masaya yatırıldı

10 Mayıs saat 16:00’da gerçekleştirilen serinin ilk etkinliğinde süreç temelli satış yönetimi konusu işlendi. Satışın yeni kurallarının canlı uygulama örnekleriyle incelendiği webinarda ayrıca satışın kurumsallaşması, satışın yeni kuralları, satış süreci tasarımı, satış aktiviteleri ve görev yönetimi, müşterinin dijital davranışları, olasılıklandırılmış satış tahminleme ve Next4biz CRM Pazarlama Otomasyonu ile satış uygulamaları konuları işlendi.

Gelecek webinarlarda hangi ilginç konular işlenecek?

17 Mayıs Salı 2022 – Analitik pazarlamanın en temel araçlarından RFM analizini ve yeni nesil segmentasyon örneklerini içeren “Klasik Segmentasyonun Sonu” webinarı gerçekleştirilecek.

24 Mayıs Salı 2022 – “Müşteri Etkileşiminin Omni-Kuralları” başlıklı webinarda müşteri etkileşimini her geçen gün “daha iyiye” taşımak, çözüm odaklı iyi kurgulanmış bir müşteri deneyimi sunmak için neler yapmalı konusu konuşulacak.

31 Mayıs Salı 2022 – Müşteri diyaloglarını tam anlamıyla yönetmek, tüm bilgileri eksiksiz almak ve tek çağrıda çözüm oranını artırmak için tasarlanan “Agent Scripting” teknolojisini kapsayan “Müşteriye Ne Diyeceğim” konusu ilgili webinarın gündemini oluşturacak.

7 Haziran Salı 2022 – “Next4biz CRM ile Müşteri Hizmetlerinin Yeni Paradigması” başlıklı webinarda,sürdürülebilir bir müşteri memnuniyeti için ne yapmalı? sorusuna cevap aranacak.

14 Haziran Salı 2022 – Müşterilerin talep ve şikayetlerini kendi kendilerine yönetmelerini sağlayan selfservis çözümü “Nex4biz CRM ile Selfservis Müşteri Hizmetleri” başlığı altındaki webinarda detaylıca işlenecek.

Webinar programını detaylı incelemek ve ücretsiz kayıt oluşturmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.