Next Level AVM bu yaz da başkentin gözdesi olacak

Ferah teras alanları, zengin marka karması ve yaza özel sürprizleriyle Next Level AVM bu yaz da başkentin gözdesi olacak

JLL Türkiye tarafından yönetilen, Başkentin en seçkin alışveriş merkezlerinden Next Level AVM, merkezi lokasyonu, teras alanları ve konforlu alışveriş imkanı yanında yaza özel sürprizleriyle bu yaz da Ankaralıların buluşma noktası olacak. Yaz mevsiminin gözdesi olacak teras alanında seçkin kafe ve restoranlarında misafirlerini ağırlarken özellikle çocuklar ve aileleri için çok özel sürpriz etkinlikler de gerçekleştirecek.

Guess’ten NetWork’e, B&G Store’dan Mudo Concept’e, Madame Coco’dan Victoria’s Secret’e kadar, dünyanın en seçkin markalarını bünyesinde barındıran ve marka karmasını her geçen gün genişleten alışveriş merkezi ziyaretçilerine dekorasyondan ev tekstiline, giyimden kozmetiğe kadar geniş bir yelpaze ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

blank

Çocukların ve ailelerin buluşma noktası Max Level

Nisan ayında Next Level AVM’de kapılarını açan, ‘’oyundan büyük işler’’ sloganıyla hayata geçirilen ve Ziraat İşletme Yönetimi tarafından işletilen 6.000 metrekare büyüklüğündeki Max Level, minikler ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor. Sadece oyun ve eğlence değil, en son teknolojilerle donatılmış bölüm ve kurgularıyla eğitim alanında da çocuklara önemli katkılar sağlayan yeni nesil aile ve çocuk merkezi Max Level, birbirinden keyifli atölyeleri, sanatsal aktiviteleri, çocuk gelişimini destekleyen içerikleri ve farklı temalarıyla Anadolu’nun en zengin eğlence merkezi olarak misafirlerini ağırlıyor.

Geçtiğimiz hafta çocuk tiyatrosundan dans atölyesine kadar minikler için çeşitli etkinlikler düzenleyen Max Level, ebeveynler için de Çocuklarda Resim Analizi ve Çocuklarda Ekran Bağımlılığı atölyelerine ev sahipliği yaptı. Her hafta farklı aktivitelerle ziyaretçilerini ağırlayan merkez, misafirlerini sürpriz etkinliklerle karşılamaya devam edecek.

Dünya mutfağının eşsiz lezzetleri Next Level terasta

Next Level AVM, teras alanlarıyla ziyaretçilerine açık hava keyfi yaşatırken terasta bulunan Big Chef, Magellan, Keifi, Godiva, Timboo Cafe gibi seçkin kafe ve restoranlarıyla Ankaralıların uğrak merkezi oluyor.

Zengin mutfağa sahip restoran ve kafelerinin yanı sıra ev sahipliği yaptığı konsept konserleriyle de Ankaralıların yaz akşamlarına renk katan Next Level teras, bu yaz da çeşitli konser organizasyonlarıyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Ziraat Bankası Çukurambar Sanat Galerisi, dünyaca ünlü sanatçıların eşsiz eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor

AVM’de yer alan Ziraat Bankası Çukurambar Sanat Galerisi de birbirinden değerli sanatçıların eşsiz eserleriyle Başkentli sanatseverler için önemli bir yere sahip. Nezih Çavuşoğlu’nun ‘İmgelerin Temsili’ resim sergisine, Teoman Südor’un ‘Ege’nin Düşleri’ resim sergisinden, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlilerinin farklı disiplinlerdeki heykel sergisine kadar pek çok kıymetli esere ev sahipliği yapan Galeri, son olarak Mevlüt Akyıldız’ın ’40 Ambar’ camaltı resim ve heykel sergisini sanatseverlerin ilgisine sundu. Çok eski bir resim geleneği olan camaltı tekniğini, günümüz temalarıyla harmanlayan Akyıldız’ın “40 Ambar” Camaltı Resim ve Heykel Sergisi, 1 Ağustos’a kadar 10.00 – 22.00 saatleri arasında Ziraat Bankası Çukurambar Sanat Galerisi’nde görülebilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.