New York’ta akciğer ameliyatı geçiren Hülya Koçyiğit taburcu oldu

New York’ta 22 Mayıs’ta akciğer ameliyatı geçiren Hülya Koçyiğit’ten beklenen fotoğraf geldi.

Akciğer kanseri teşhisiyle ameliyat masasına yatan ve ciğerinin üçte biri alınan Türkiye’nin ödüller kraliçesi Hülya Koçyiğit sosyal medya hesaplarından taburcu olduğunu duyurdu.

blank

Eşi Selim Soydan’ın da yer aldığı fotoğraf karesini paylaşarak şu sözlerle sevenlerine seslendi:

“Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. En sonunda taburcu olmanın mutluluğu içerisindeyim. Sevincime, üzüntüme ortak olan, beni bu zor zamanlarda yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler. Var olun. Bu süreçte ‘Ablam, annem, teyzem, anneannem, komşum, çocukluğum’ diye hitap ettiniz bana. Annenizle benim için dua ettiğinizi yazdınız, çocuğunuzla az evvel izlemiş olduğunuz filmimden bahsettiniz paylaşımlarınızda… Kınalı Yapıncak, Aliye öğretmen, Mürvet Ebe… ve daha niceleri ile seslendiniz. Hepsinin ortak paydasında ‘ailemden birisin’ dediniz bana. Beni o kadar mutlu ettiniz ki… Bu süreci sayenizde güzel hatırlayacağım. Hep söylediğim gibi ‘sevgi her şeyin ilacıdır.’ Sevginizle bu gücü bana verdiğiniz için hepinize minnettarım. Buradan bu güç ile çıkıyorum, bilin istedim. İçten sevgilerimle.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.