Nevşehir’de asfalt çalışması sürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan ve sıcak asfalt serimine başlanan 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan yolda incelemelerde bulundu. Savran, hafta sonu sıcak asfalt serimi tamamlanacak yolun yeni haftanın ilk günü trafiğe açılmasının planlandığını açıkladı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan 161. Sokak ve 50. Sokak ile 2000 Evler Mahallesi TOKİ bölgesindeki 39. Sokak’ta devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde başkan yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan ile birlikte sıcak asfalt çalışması süren yolda yürütülen çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Savran, yolun hafta sonu asfalt seriminin tamamlanması ile birlikte yeniden trafiğe açılacağını kaydetti.

Şu anda şehrin birçok mahallesinde altyapı yenileme ve sıcak asfalt çalışması yürüttüklerini ve tüm çalışmaların planlamalar doğrultusunda hızla ilerlediğini ifade eden Savran, Kurban Bayramı sonrasında altyapı yenileme ve sıcak asfalt çalışması yapılacak bölgeler hakkında da bilgi verirken, “Şifa Cami yanından başlayarak Sulusaray Kavşağı’na kadar uzanan yolda altyapı yenileme çalışmalarını bir süre önce tamamladık. Sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturulan yol boyunca gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt seriminde de önemli bir mesafe kat ettik. İnşaallah hafta sonu asfalt serimi sona erecek ve yolu yeniden trafiğe açacağız. 350 Evler Mahallesi’ndeki Gökkuşağı Sokak’ta ise altyapı çalışması sona erdi ve PMT çalışmalarını başlatıyoruz. Bununla birlikte Cevher Dudayev Mahallesi’nde bulunan Ertuğrul Gazi Caddesi’nde de Kurban Bayramı öncesinde asfalt çalışmaları tamamlanacak” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.