Nevşehir’de Anneler Günü coşkusu

Nevşehir Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla hazırlanan billboardlara anneler için canlı çiçekler bırakıldı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla oldukça farklı bir billboard çalışması yapıldı. Bu özel günü kutlamak için hazırlanan ve şehrin farklı noktalarına yerleştirilen billboardlarda bulunan sepetlere belediye görevlileri tarafından sabah erken saatlerden itibaren yüzlerce gül bırakıldı.

‘Bu Sepetteki Hediyeler Annelerimiz İçindir’ notuyla bırakılan güller anneler tarafından alınırken gün dolayısıyla ayrıca Nevşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından bir de çekiliş düzenlendi.

Sosyal medya kullanıcılarının billboard önünde fotoğraf çekinerek #annemdiyorki hastagi ile katılabildikleri çekiliş ile Nevşehir Belediyesi tarafından çok sayıda kişiye sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Bu arada Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da yayımladığı bir mesaj ile tüm annelerin günlerini kutladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.