Nevşehir KAÇEM’de kadınlar için hobi kursu

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kadınlar için açılacak olan hobi kurslarına kayıtlar başladı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM) yaz döneminde kadınlar için farklı branşlarda hobi kursları açacak.

Merkezin Paşakonağı yanında bulunan atölyelerinde açılacak olan Giyim, Tekstil, El Sanatları ve Cam İşleme kursları için kayıtlar başladı.

Sınırlı kontenjanla ve ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen kadınlar kayıtlarını 13 Haziran Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurarak yapabilecek.

Bu arada hafta içi düzenlenecek olan kurslara katılacak kursiyer kadınların çocukları da merkez içerisinde bulunan Çocuk Oyun Alanından faydalanabilecek.

Çocuklar burada anneleri kurstayken Çocuk Gelişimciler nezaretinde vakit geçirebilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.