Nevşehir Belediyesi’nden ağaç hamlesi

Nevşehir Belediyesi tarafından 2000 Evler Mahallesi’ne yapılan park alanına çeşitli türde 200’ü aşkın ağaç dikimi gerçekleştirildi. 4 bin 500 metre kare büyüklüğündeki park alanına belediye ekiplerince gençler için suni çim futbol sahası da yapılacak.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince 2000 Evler Mahallesi’ndeki MEDAŞ İşletme Müdürlüğü binası yanındaki 4 bin 596 metre karelik alana yeni bir park yapılıyor. İçerisinde çocuklar için oyun grupları ve mahalle sakinleri için yürüyüş yollarının bulunacağı parkta ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Belediye ekipleri park içerisine 200’ü aşkın ıhlamur, süs eriği, çınar ve kestane ağacı dikimi gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin gün boyu aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilmeleri için kent mobilyalarının da yerleştirileceği parka ayrıca gençler için suni çim futbol sahası da yapılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.