Nevşehir Belediyesi sporcusunun milli gururu

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen, U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yediler Türkiye üçüncüsü oldu ve milli takıma seçildi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesinde bulunan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 41 ilden 314 sporcu mindere çıktı.

Şampiyonada 58 kg kategorisinde mücadele eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yedier Türkiye üçüncüsü oldu.

Yedier bu derecesi ile U15 Kadınlar Güreş Avrupa Şampiyonası için Türk Milli Takımı kadrosuna davet edildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Gençlik ve Spor Kulübünde spor hayatını sürdüren Ravza Nur Yedier, kulüp antrenörü Ali Yenigül ve kulüp yöneticilerini tebrik ederek genç sporcuya milli takım forması ile Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.