Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahallelerde belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu

BAŞKAN SAVRAN, 350 EVLER MAHALLESİ VE GÜZELYURT MAHALLELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahallelerde belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çeşitli belediye birimlerinin mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyuor. Başkan Savran, son olarak 350 Evler Mahallesi ve Güzelyurt Mahallesi’ndeki belediye çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. Savran’a mahalle gezileri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol eşlik etti.

Çalışma alanlarında görevli belediye personellerine kolaylıklar dileyen Savran, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.