Netflix’ten Will Smith’e tokat

Oscar Ödül Töreni’nde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla tepki çeken Will Simth’in davranışına yönelik eleştiriler devam ederken, ünlü oyuncuya bir kötü haber de Netflix’ten geldi. Şirket, oyuncunun başrolünde yer alması planlanan Fast and Loose filmiyle ilgili yeni bir karar aldı.

YouTube video

Oscar ödüllü oyuncu Will Smith, Oscar Ödül Töreni’nde eşiyle ilgili espri yapan sunucu Chris Rock’a tepki çeken tokadının ardından Akademi üyeliğinden istifa etmişti.

Sanat dünyasından birçok tepkiyle karşılaşan Smith, özür dilemek zorunda kalmıştı. Smith’e, Netflix’ten de kötü bir haber geldi.

PROJESİ RAFA KALDIRILDI

Netflix’in başrolde Will Smith’in rol almasını planladığı Fast and Loose filmi projesi rafa kaldırıldı. Projeyle ilgili karışıklık, Oscar Ödül Töreni’nden bir hafta önce yönetmen David Leitch’in projeden ayrılmasıyla başlamıştı.

Netflix acil yönetmen arayışındayken, oyuncu Will Smith’in Oscar töreninde eşinin rahatsızlığıyla ilgili şaka yapan sunucu Chris Rock’a tokat attığı olay yaşandı.

Netflix’in film projesini rafa kaldırdığı öğrenildi.

Fast and Loose, bir suç örgütü liderinin geçirdiği saldırıdan sonra hafızasını kaybetmesini konu alacaktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.