Netflix Türkiye’nin “Türkiye’den çekiliyoruz” veda mesajı ortalığı karıştırdı

Twitter'da, Netflix Türkiye'nin resmi hesabından atılmış gibi gösterilen "Türkiye'den çekiliyoruz" tweeti sosyal medyayı karıştırdı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in, Netflix’in Ak parti ile yaptığı “eşcinsellik” sansürüyle ilgili pazarlığın sonuçsuz kaldığı ve Türkiye’de hazırlanan projelerin durdurulduğunu öne sürmesi tartışmaya neden oldu.

Netflix’in Türkiye’den çekilip çekilmeyeceği tartışılırken, sosyal medyadaki bir mesaj da ortalığı karıştırdı. Söz konusu “veda” tweet’i Netflix Türkiye hesabından paylaşılmış gibi gösterildi fakat kısa sürede paylaşımın sahte olduğu ortaya çıktı. Paylaşımda, “Sevgili dostlar, maalesef ki bu bir veda tweetidir. Yaşanılan bazı problemlerden Netflix yönetimi TR altyapısını kapatma kararı aldı. 1 Ağustos 2020’den itibaren yollarımızı ayırmak durumundayız. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.