Netflix, Spotify’ın kuruluş hikayesini anlatacağı dizi çekmeye hazırlanıyor

Netflix, İsveç merkezli Spotify’ın kuruluş hikayesini anlatacağı dizi çekmeye hazırlanıyor.

Spotify’ın kuruluşu ile ilgili dizinin yaratıcıları, senaryoyu ‘Spotify Untold’ isimli bir kitaptan yola çıkarak geliştiriyor. Dizi, Spotify’ın kuruluşuna ve son on yılda insanların müzik dinleme şeklini nasıl değiştirdiğine odaklanacak.

Netflix’in Uluslararası Orijinal Yapımlar Kuzey Avrupa Direktörü Tesha Crawford, “Spotify’ın kuruluş hikayesi, yerel bir hikayenin nasıl küresel bir etkiye sahip olabileceğinin harika bir örneğidir. Bu başarı hikayesini hayata geçirme konusunda gerçekten heyecanlıyız” dedi.

Spotify dizisi, yerel bir hikayenin küresel piyasaya etkisini anlatacak
Spotify’ın kuruluşuna odaklanacak dizinin yönetmen koltuğunda Per-Olav Sørensen oturacak. Filmin yapımını Yellow Bird UK isimli yapım şirket üstleniyor. Yellow Bird UK, diziye yapımcı olarak Berna Lavin’i görevlendirdi. Yellow Bird UK, yakında gösterime girecek ‘Young Wallander’ dizisinin de arkasındaki yapım şirketi.

Henüz bir isim verilmeyen proje, İsveçli teknoloji girişimcisi Daniel Ek ve müzik korsanlığının doruğa çıktığı bir zamanda ücretsiz ve yasal müzik servisi yapan ortağı Martin Lorentzon’un etrafında şekillenecek

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.