Netflix, Resident Evil’in dizisi için kolları sıvadı

Efsanevi korku oyunu Resident Evil severlere güzel haber. Netflix, oyunları ve filmleriyle geniş kitlelere hitap eden Resident Evil’in dizisi için kolları sıvadı.

Netflix, Resident Evil video oyun serisini temel alacak bir dizi projesi üzerinde çalışıyor. Belirtilene göre, Resident Evil filmlerin arkasındaki Alman prodüksiyon şirketi Constantin Film dizinin yapımını da üstlenecek ve ekip şu anda uyarlamaya liderlik edecek bir dizi sorumlusu arıyor.

Umbrella Corporation’ın karanlık iç işleyişlerini ve T-virüsünün patlak vermesinden kaynaklanan yeni dünya düzenini araştıracağını ve serinin kendine özel unsurlarını koruyacağını ve birçok easter egg içereceğini Netflix’teki kaynaklarından duymuş.

Resident Evil film serisi (Resident Evil, Resident Evil: Apocalypse, Resident Evil: Extinction, Resident Evil: Afterlife, Resident Evil: Retribution, Resident Evil: The Final Chapter) toplamda 1.2 milyar doların üstünde hasılat yapmayı başardı. 2017 yılının ortalarında filmlerin yeniden çekileceği açıklanmıştı ve geçtiğimiz ay Constantin Film yeni Resident Evil filmlerini yazıp yönetmesi için Johannes Roberts’ı işe aldı.

Nasıl bir proje ortaya çıkacak bilmiyoruz ancak gelen bilgilere göre bu projenin üzerine fazlasıyla titrendiği ortada.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.