Netflix, Dracula’yı yayınladı

Rekabetin iyice kızışmaya başladığı şu günlerde platformundaki yapım sayısını artırmaya çalışan Netflix, bu yapımlardan bir tanesi olan Dracula’yı yayınladı. Üç bölümden oluşan mini dizi, 4 Ocak’ta yayınlandı.

Çevrimiçi abonelikli yayın platformlarının sayısı giderek artmaya başladı. Ülkemizde Netflix, BluTV ve Puhu TV gibi platformlar varlık gösterirken Amazon’un sahibi olduğu Prime TV’ye de ülkemiz üzerinden erişilebiliyor. Bunlara ek olarak şu an sınırlı sayıdaki ülkede faaliyet gösteren ancak ilerleyen yıllarda ülkemize girme ihtimali olan Disney+ ve Apple TV+ gibi platformlar da bulunuyor.

YouTube video

Son dönemlerde rekabetin bu kadar yoğunlaşması ve önümüzdeki yıllarda giderek daha da yoğunlaşacak olması, bu platformların hayatta kalmak için daha çok çaba göstermesi gerektiği anlamına geliyor. Platformların hayatta kalması için yapması gereken şeylerden biri de kendi orijinal içeriklerini üretmek. Netflix de bu stratejiyi izliyor ve bünyesindeki yapımların sayısını artırmaya çalışıyor. Bunun en son örneklerinden bir tanesi de Dracula.

Dünyada 190’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren Netflix, her geçen gün orijinal içerik sayısını artırıyor. Şirketin, portföyüne eklediği son yapımlardan bir tanesi de mini dizi Dracula.

Toplamda üç bölümden oluşan olan Dracula, Bram Stoker’ın klasikleşmiş romanından bir kez daha uyarlanıyor. Dizinin yapımcılık koltuğunda ise Sherlock dizisinin yaratıcıları Mark Gatiss ve Steven Moffat oturuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.