Netflix, ‘Altered Carbon’u ikinci sezon sonunda fişini çekti

Netflix, ilk sezonu ile beğeni toplayan ancak ikinci sezonuyla beklentilerin altında kalan bilimkurgu dizisi Altered Carbon’u iptal etti.

Altered Carbon dizisinin üçüncü sezonu gelmeyecek! Bilimkurgu hayranlarının ilk sezonuna tam puan verdiği ancak ikinci sezonunu beğenmediği Netflix yapımı, aldığı düşük puanlar yüzünden iptal edildi.

Variety tarafından yapılan doğrulamaya göre Altered Carbon, izlenme maliyet oranını karşılamaması gereğiyle yayından kaldırıldı.

Richard K. Morgan’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ilk sezonunda başrolü Joel Kinnaman üstlenirken ikinci sezonda ise başrolü Anthony Mackie üstlenmişti.

Yıldızlararası savaşçı Takeshi Kovacs’ın hikayelerini konu alan dizi, insanların beden değiştirebildiği ve bu sayede sonsuza kadar yaşayabildiği bir evrende geçiyordu.

Netflix geçtiğimiz haftalarda koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle artan sağlık ve güvenlik gerekçeleri yüzünden “The Society” ve “I Am Not Okey With This” dizilerinin iptal edildiğini açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.