Nesrin Cavadzade: Koca dediğin maymundan hallice olur!

Son olarak Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde başrol oynayan Nesrin Cavadzade, samimi açıklamalarda bulundu. Hürriyet’ten Hakan Gence’ye röportaj veren Cavadzade, daha önce söylediği ‘çirkin erkek severim’ sözlerine de açıklık getirdi.

Daha önce verdiği bir röportajda ‘Çirkin erkek severim’ diyen Cavadzade, bu sözlerine açıklık getirdi. Güzel oyuncu konuyla ilgili şöyle dedi:

“Filmdeki partnerimle aramızda bir şeyler olduğuna dair haberler çıkmıştı. Filmin lansmanında bunları soracaklarını bildiğim için anneannemin hikâyesini anlattım. Şöyle ki dedem çok yakışıklı bir adamdı ve kadınlar onu rahat bırakmazdı.

“KOCA DEDİĞİN MAYMUNDAN HALLİCE OLUR”

Anneannem her zaman “Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın” derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler “Nesrin şansım var mı?” diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı.”

Yeni filminiz ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’nin başrolünde aşk var. Peki siz aşkı nasıl anlatırsınız?

Bir şey yaşanamadığı zaman aşk, yaşandığı zaman ilişki oluyor. Benim de kafamı, yüreğimi hep olamayan, yaşayamadığım aşklar meşgul etti.

blank
Nesrin Cavadzade

“ŞİMDİ ERKEKLER FETHEDİLMEYİ BEKLİYOR”

Güzelsiniz, ünlüsünüz, yeteneklisiniz… Sorun neydi?

Eskiden kadınlar fethedilirdi. Şimdi erkekler fethedilmeyi bekliyor. Roller tersine döndü. Erkeklerin bir kadınla öpüşebilmek için çaba göstermelerine gerek kalmadı. Ama ben bu konuda gerçek bir ‘Kezban’ım ve fethedilmeyi bekliyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.