Neslihan Atagül’ü kızdıran Burak Özçivit sorusu

Oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun reklam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Çıkışta soruları yanıtlayan Atagül, Burak Özçivit soruları karşısında sinirlendi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Karaköy’de görüntülendi. Eşinin bir giyim markasının marka yüzü olduğu için Bodrum’dan geldiğini belirten Neslihan Atagül, Kadir Doğulu’ya destek oldu.

Yeni yılda bir projeye başlayacağını söyleyen Doğulu, “Bir yapım şirketiyle el sıkıştık. Ekiple tanıştım ve muhteşem bir proje ortaya çıkardılar. İsmini söylememek için kendimi zor tutuyorum” dedi.

blank

BURAK ÖZÇİVİT SORUSU KIZDIRDI

Gazetecilerin, “Yeni bir sinema filmi için teklif gelse Burak Özçivit’le oynar mısınız?” sorusunda araya giren Atagül, “Ne alakası var arkadaşlar? Bu sorudan hiç memnun değilim. Üzgünüm ama bu sorular insanı çileden çıkarır” diyerek tepki gösterdi. Neslihan Atagül, “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Ben düşünüyorum, siz düşünüyor musunuz?” karşılığını verdikten sonra gülerek aracına bindi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.