Neslihan Atagül’den yeni paylaşım geldi

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteriyle büyük beğeni kazanan Neslihan Atagül yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle geçtiğimiz günlerde diziden ayrılmıştı. Neslihan Atagül’den yeni paylaşım geldi. Güzel oyuncu Atagül’ün gönderisi takipçileri tarafından beğeni topladı.

YouTube video

Sefirin Kızı dizisinin yıldızı Neslihan Atagül, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Atagül, “Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var” demişti. Neslihan Atagül’den yeni paylaşım geldi…

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz hafta hastaneye gitmişti. Doktorlar, Atagül’e ‘Geçirgen bağırsak sendromu’ teşhisi koydu.

10 gün rapor alan oyuncu, sağlık problemleri nedeniyle rol aldığı diziden de ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde “İyi olmaya gayret ediyorum, tedavim devam ediyor” diyen Neslihan Atagül, yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Güzel oyuncu Atagül’ün gönderisi takipçileri tarafından beğeni topladı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.