Neslihan Atagül’den Fahriye Evcen yorumu

Neslihan Atagül ile Fahriye Evcen’ın gelinklerinin benzerliği uzun süre konuşulmuştu.

Fahriye Evcen 29 Haziran’da Burak Özçivit ile nikah masasına oturmuş, törene Fahriye Evcen’in gelinliğinin Neslihan Atagül’ünkine olan benzerliği damga vurmuştu. Peki bu benzerliğe Neslihan Atagül nasıl yorum yaptı?

Neslihan Atagül’ün Fahriye Evcen’in gelinliğiyle alakalı çıkan haberlerle ilgili ne diyeceği herkes tarafından merak edilen bir konuydu. Kanal D’de yeni başlayan Magazin D Yaz programına konuşan Neslihan Atagül “Ben bununla ilgili gerçekten hiçbir şey söylemek istemiyorum.” dedi.

Ayrıca Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in düğününe katılmadı.

GELİNLİK BENZERLİĞİ MEVZUSU NASIL BAŞLADI?

2016’nın Temmuz ayında Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül düğününde iki gelinlik giymişti. Vücudunu tamamıyla saran ilk gelinlik İsrailli tasarımcı Berta Balilti imzası taşıyordu.

Fahriye Evcen ise düğünde üç gelinlik giymeyi tercih etti. Ancak ilk giydiği gelinlik Raşit Bağzıbağlı imzalı bir gelinlikti. Fahriye Evcen’in ilk gelinliği de Neslihan Atagül’ün ilk gelinliği gibi vücudu saran bir gelinlikti.

Fahriye Evcen’in düğünden fotoğrafları sosyal medyada yayılmaya başlayınca sosyal medya kullanıcıları benzerliği fark etti. Hatta ‘Fahriye gelinliği bedavaya getirmiş, Neslihan’dan ödünç almış’ gibi yorumlar yapıldı. Bunun üzerine Fahriye ve Neslihan’ın gelinliği benziyor mu benzemiyor mu tartışması başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.