Neslihan Atagül, yeni projeyle ekranlara geri dönüyor

Neslihan Atagül, ‘Gecenin Ucunda’ romanından uyarlanan dizinin başrolünde yer alacak. Star Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin diğer oyuncu kadrosu önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle geçen yıl setlere ara vermek zorunda kalan oyuncu Neslihan Atagül’ün gelecek sezon Star Tv‘de yayınlanacak ismi henüz netleşmeyen dizi için anlaşma yaptı. Atagül’ün başrolünde yer alacağı dizi, Peride Celal imzalı ‘Gecenin Ucunda’ adlı romandan uyarlanacak.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Atagül’ün TMC Film’in patronu Erol Avcı’yla el sıkıştığı iddia edildi. Senaryosu Emre Özdur ve Başar Başaran imzası taşıyan dizinin yönetmen ve diğer oyuncu kadrosu önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

Peride Celal imzalı eserde, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratan ve insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’nin öyküsü anlatılıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.