Neslihan Atagül ‘sevişirim de öpüşürüm de’ sözlerine açıklama yaptı

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, gazetecilerin ‘kameralar önünde sevişirim de öpüşürüm de’ sözlerini hatırlatması üzerine ‘Hiç konuşmak istemiyorum’ diyerek uzaklaştı.

Bir röportajında söylediği “Kamera önünde gerekirse öpüşürüm de sevişirim de” sözleri hatırlatılınca utanarak “Hiç konuşmak istemiyorum. O kadar büyütülüyor ve o kadar yanlış yazılıyor ki” dedi.

ATAGÜL NE DEMİŞTİ?

Atagül, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada “Kamera önünde öpüşmeye, soyunmaya karşı değilim. Öyle kurallarım yok. Senaryo ne diyorsa, ne gerekiyorsa onu en iyi şekilde yaparım. Ama teşhircilik de yapmam” diyerek oyunculukta kuralları olmadığını belirtmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.