Neslihan Atagül: Kadir’e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte

Şimdilerde 'Sefirin Kızı' dizisinde Nare karakterine hayat veren oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, NTV'nin bayram ekranında yer alan "O Anın Hikayesi" programında Burak Özcan'ın sorularını yanıtladı.

2013 yılında “Fatih Harbiye” dizisinin setinde tanışan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu 2016’da dünyaevine girdi. ‘İlk görüşte aşk mıydı’ sorusuna güzel oyuncu samimi cevaplar verdi:

“KADİR’E HİSSETTİKLERİMİ TARİFE SIĞDIRAMAM”

“İlk görüşte aşk diyemem ama şöyle bir bakmıştım ilk karşılaşmamızda. Bunu Kadir’e sorsanız hemen cevap verirdi. Ben ona hissettiklerimi tarife sığdıramam, haksızlık etmiş olurum.

Neslihan Atagül – Kadir Doğulu

O, çok güzel hakkını veriyor bence. Ben onun merhameti, vicdanı, çalışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala çok etkiler. Kadir’e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte. Kadir’den öte gördüğüm, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım. Şükür ki onunla yollarımız kesişmiş.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.