Neslihan Atagül ile Çağlar Ertuğrul’un Hercai pişmanlığı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai’nin başrol teklifi ilk olarak Neslihan Atagül ile Çağlar Ertuğrul’a gittiği ancak ikilinin reddettiği öğrenildi.

Bir süredir ekranlarda yer almayan Atagül ile Ertuğrul’a son dönemin reyting rekorları kıran dizisi ‘Hercai’de rol alması için teklif gittiği öğrenildi. Ancak ünlü ikili, yapım şirketiyle istedikleri ücret konusunda anlaşamayınca projeyi reddetti. Atagül ile Ertuğrul’un yerine ise şimdiki başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü ile anlaşıldı. Şahin ve Akınözü ise canlandırdıkları rolle son günlerin en popüler ikilisi oldu. İki ismin kariyerlerindeki yükselişi gören Atagül ile Ertuğrul’un ise pişman oldukları iddia edildi. Dizi, henüz dört bölüm yayımlanmasına rağmen Cannes’daki TV fuarında da ilgi gördü. Fuarın ilk günü Romanya’yla imzalar atıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.