Neslihan Atagül hamile mi?

Oyuncu Kadir Doğulu ile meslektaş eşi Neslihan Atagül, önceki akşam Nişantaşı’nda yemek yedi. Çıkışta magazinciler tarafından görüntülenen çiftle ilgili o detay gözlerden kaçmadı.

8 Temmuz 2016 yılında nikah masasına oturan ve evlilikleriyle imrenilen çiftlerin başında gelen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, önceki akşam Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Nişantaşı St Regis Otel’in teras katındaki Spago’da yemek yiyen çift, mekandan çıkarken magazincilere yakalandı. Objektiflere poz vermeyi ihmal etmeyen ikiliden Atagül’ün bol bir kıyafet tercih etmesi ise kafaları karıştırdı.

blank
Neslihan Atagül – Kadir Doğulu

Hamile mi?

Siyah mini bol bir elbise giyen güzel oyuncu, muhabirlerin “Hamile misiniz?” şeklindeki sorularını yanıtsız bıraktı. Öte yandan Doğulu, eşiyle geçirdiği romantik dakikaların ardından hızla aracına giderek Neslihan Atagül’e kapıyı açtı. Yakışıklı oyuncu, bu hareketiyle takdir topladı ve centilmenliğini bir kez daha göstermiş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.