Neslihan Atagül Doğulu’ya Bakü’de büyük ilgi

2017 yılında ilk kez kategoriler arasına eklenen “Azerbaycan’ın en iyisi”, bu yıl da Pantene marka elçisi ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu’nun katılımıyla geçtiğimiz gün gerçekleşti.

Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden Pantene Altın Kelebek için geri sayım başladı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Azerbaycan’ın en iyisi ödülü “Mucizeler Gecesi” için Neslihan Atagül Doğulu geçtiğimiz gün Bakü’ye gitti.

Neslihan Atagül Doğulu’nun hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı basın toplantısının yapıldığı salonda izdiham yaşandı. Atagül Doğulu’nun salona girmesiyle güvenlik görevlileri hayranlarını durdurmak için zor anlar yaşadılar.

blank

Başarılı oyuncu, instagram üzerinden yapılan yarışmayla seçilen ve kendisiyle tanışma şansı yakalayan 50 hayranıyla buluştu.

Neslihan Atagül Doğulu hayranlarının kendi saç bakımıyla ilgili sordukları soruları cevapladı. Fanlarıyla kendi saç ve bakım sırlarını paylaştı. Yoğun kalabalığa rağmen herkesle diyalog kurmaya özen göstererek hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi.

Basın toplantısında yoğun bir basın mensubu ordusunun karşısına çıkan Neslihan Atagül Doğulu hem gazetecilerin sorularını yanıtladı, hem de Azerbaycan’ın en önde gelen 20 sosyal medya influencerlarının ilgi odağı oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.