Neslihan Atagül: Doğayla bütün olduğumun kanıtı

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından paylaştığı ilginç bir paylaşımda bulundu. Atagül, takipçilerine doğa konusunda ne kadar hassas olduğunu gösterdi.

Meslektaşı Kadir Doğulu ile mutlu bir evlilik sürdüren Neslihan Atagül, karantina dönemini verimli bir şekilde değerlendirmiş ve eşiyle birlikte dijital bir dergi piyasaya çıkarmıştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan çift, normalleşme süreciyle birlikte pek çok meslektaşı gibi mavi turu tercih etti ve kendilerini denizin kollarına bıraktı.

ESPRİLİ PAYLAŞIM

Zaman zaman tatillerine dair paylaşımlarda bulunan Neslihan Atagül, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla esprili yönünü bir kez daha ortaya koydu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.