Neslihan Atagül: Borcumdan dışarı çıkamazdım

Oyuncu Neslihan Atagül, çocukluk günlerinden bahsederken bazen misket borcundan dolayı 3 gün dışarı çıkamadığını söyledi.

Sefirin Kızı adlı dizide rol alan Neslihan Atagül, çocukluk günlerinden bahsetti. ‘O Anın Hikayesi’ adlı programa katılan oyuncu, eskiden yaramaz aynı zamanda da sorumluluk sahibi bir çocuk olduğunu söyledi. Oyuncu, “Annem çalıştığı için genelde yalnız olurdum. Abimle çok zaman geçirirdik. Bilardo ve langırt oynardık. Mahalledeki erkeklerle de oynardım. Misket borcumdan 3 gün evden çıkamadığım zamanları hatırlıyorum” diye konuştu. Oyuncu olmayı hep istediğini de dile getiren Atagül, “Bilinmeyen numaralardan bir ajans bulup aradım. Görüşme için çağırdıklarında anneme ‘beni götürür müsün’ diye sordum. 18 yaşına kadar annem bütün işlerimde bana eşlik etti” dedi.

HİSSETTİKLERİMİ ANLATAMAM

Eşi Kadir Doğulu’ya olan duygularından da bahseden Atagül, “Onun merhameti, vicdanı, çalışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala çok etkiler. Kadir’e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte. Kadir’den öte gördüğüm, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.