Neslihan Atagül beklenmedik bir kararla Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı

Pazartesi akşamları Star Tv’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül beklenmedik bir kararla Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek’in yer aldığı dizinin baş karakteri Nare’ye hayat veren Atagül’ün ayrılığı dizinin sevenlerini şoke etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda ettiğini duyuran Atagül “Başka hikayelerde görüşmek üzere” notunu düştü.

blank

Başrollerini Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde başrol oyuncusu diziden ayrıldı. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisinde Nare rolüne hayat veren Neslihan Atagül diziye veda etti. Geçtiğimiz günlerde sağlık problemleri yaşayan ve 10 gün rapor alan Atagül’ün sağlık sorunlarının devam ettiği ve bu yüzden diziden ayrıldığı öğrenildi.

Sosyal medya hesabından Sefirin Kızı dizisine ve izleyicilerine veda mesajı yayınlayan oyuncu Neslihan Atagül: “Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.