Neslihan Atagül, Amerika’da kapak oldu!

Neslihan Atagül, HOLA! USA dergisine Çırağan Sarayı’nda röportaj verdi. Dünyaca yıldızlar gibi dergiye kapak olan Atagül, “Dünyanın bambaşka yerlerinde, başka dillerde insanların sizi izliyor, oyunculuğunuzu beğeniyor olması mutluluk verici” dedi.

‘Sefirin Kızı’ dizisinden yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan ve ekranlara ara veren Neslihan Atagül, hayranlarının karşısına bomba gibi bir dönüşle çıktı.

ABD’nin en çok okunan dergilerinden HOLA’nın kapağı olan oyuncu, dergi için birbirinden güzel fotoğraflar verdi.

Derginin kapağında yer alan ilk Türk oyuncu olan Atagül, çekimlerde İspanyolca konuştu.

YouTube video

Instagram hesabından o anlara yer veren oyuncu, paylaşımına hem Türkçe hem İngilizce olarak “Selamlar! HOLA! USA dergisiyle çok güzel bir çekim ve röportaj gerçekleştirdik. Emeği gecen harika ekibe teşekkür ederim. Çok iyisiniz!” şeklinde not düştü.

MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Çırağan Sarayı’nda yapılan röportaj sonrası açıklama yapan Neslihan Atagül, ”Dünyanın bambaşka yerlerinde, kilometrelerce uzaklıkta başka dillerden, başka ırklardan insanların sizi izliyor, oyunculuğunuzu beğeniyor ve takdir ediyor olması mutluluk verici” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.