Nesine.com Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol A Takımı Forma Sponsoru Oldu

Türk sporuna yaptığı yatırımlara devam eden Nesine.com, üç yıl boyunca Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün şort sponsoru oldu. Nesine.com ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü sponsorluğun yanı sıra hem taraftarların birbirinden güzel hediyeler kazanacağı hem de kulübün ekstra gelir elde edeceği bir de eşya piyangosu düzenleyecek.

Türkiye’nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markası Nesine.com, milyonlarca taraftarı, başarılarıyla Türkiye’nin büyük spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş ile iş birliğine gidiyor. Nesine.com, 2022/2023 futbol sezonunda başlamak üzere önümüzdeki iki yıl boyunca ‘Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol A Takımı Forma Sponsoru’ oldu.

Vodafone Park Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş JK Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah ve Nesine.com CEO’su Halit Gülbakanoğlu katıldı.

İmza töreninde konuşan Nesine.com CEO’su Halit Gülbakanoğlu şunları söyledi; “Öncelikle 120’nci yılını kutlayacağı sezonda, Beşiktaş gibi büyük ve köklü bir kulüple bu yolda yürümekten dolayı oldukça mutlu ve gururluyuz. Daha önce 2011 – 2014 yılları ve 2016 – 2019 yılları arasında resmi bahis sponsor olarak yol arkadaşlığı yaptığımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol A Takımı, bu seneden başlamak üzere önümüzdeki iki sezon boyunca Nesine.com logolu şortlarla maçlara çıkacak. Yollarımızın tekrar kesişmesinden ve bu iş birliğinden duyduğumuz mutluluğu bir kez daha belirtmek istiyorum. Şort sponsorluğumuzun yanı sıra bu sene Beşiktaş ile birlikte bir eşya piyangosu gerçekleştirmek istiyoruz. Daha önceki yıllarda farklı takımlarla da bunu gerçekleştirdik ve oldukça başarılı organizasyonlara imza attık. Hem kulüp bundan ekstra kazanç elde ediyor hem de taraftarlar sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor” dedi.

Nesine.com olarak Türk sporunun saygınlığına katkıda bulunmak, spora olan ilginin artmasını sağlamak, kulüplerin daha fazla gelirlerinin olması ve sürdürülebilir kaynakları olması için projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Gülbakanoğlu, “Nesine.com olarak 2006 yılından bu yana Spor Toto Teşkilatı’nın yasal elektronik bayisi olarak hizmet veriyoruz. 6 kişilik bir ekiple çıktığımız yolda bugün, yüzde 70 civarında pazar payı ve 7 milyona yakın üye ile Türkiye’nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markasıyız. 300’ü aşkın çalışanımızla hem kamu geliri yaratmak hem de sektöre hizmet amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm bunların neticesinde 2021 yılında yüzde 67’lik bir büyüme sağlarken, oynanan kupon sayısında da yüzde 36’lık bir artış sağladık. Elbette biz büyürken kazandıklarımızı da Türk sporuna aktarmaya devam ediyoruz. Spora yapılan yatırımın, toplumsal kalkınmanın itici güçlerinden biri olduğuna inanıyor, farklı branşlarda spor faaliyetlerini, farklı liglerde mücadele veren kulüplerimizi ve sporcularımızı desteklemek için çalışıyoruz. Bizim için, işbirliklerimizin uzun soluklu olması da ayrıca önem taşıyor. Beşiktaş farklı dönemlerde iş birliği içerisinde olduğumuz ve yol arkadaşlığımızın büyüyerek devam edeceğine inandığımız bir kulüp. Burada bir kez daha gerçekleşecek eşya piyangosuna dikkat çekmek istiyorum. Bu organizasyonla hem taraftarlar güzel hediyeler kazanacak ve hem de kulüp bu organizasyon sayesinde ekstra bir gelir elde edecek. O yüzden taraftarlardan yoğun bir katılım bekliyoruz. Bu iş birliği sürecinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İmzamızın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş’ın Türkiye’nin en büyük spor markası olduğunu gösteren sponsorlarımızla yeni sezona giriyoruz. Formamızın göğüs, sırt, kol, şort ve konç sponsorlarımızı belirlerdik. NESİNE.COM da forma şort sponsorumuz olarak Büyük Beşiktaş Ailesi’ne katıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sponsorluk anlaşmalarımızı sağlayan Pazarlama Departmanımıza da teşekkür ederim. Yeni sezona hazırlıklarımız devam ediyor. Her zaman olduğu gibi şampiyonluk hedefi ile yola çıkıyoruz. Bu yolculuğumuzda yol arkadaşlarımız olan sponsorlarımıza Beşiktaş Ailesine hoşgeldiniz diyoruz” dedi.

Beşitaş Jimnastik Kulübü Genel Sekreteri Mehtap Mutluşah Ferah, “2022-2023 sezonundan itibaren iki yıl forma şort sponsorumuz olacak NESİNE.COM ‘a hoşgeldiniz diyoruz. Spor kulüpleri için sponsorluğun öneminin fakındayız. Sponsorluk gelirlerinin artması marka değerinin de yükselmesiyle mümkün olacaktır. Sahadaki oyunun kalitesi sponsor markalar için tercih sebebi olacaktır. Yeni sezonda kadın taraftarlarımızın tribündeki varlığını arttırmayı hedefliyor ve tüm kadın taraftarlarımızı Vodafone Park’a davet ediyoruz”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.