Neşe Karaböcek son haliyle şaşırttı

Neşe Karaböcek yıllar sonra ekrana çıktı. İşte Benim Stilim’e katılan Neşe Karaböcek’in son hali.

Bir dönemin zirvedeki ismi olan Neşe Karaböcek yıllar sonra ekrana çıkınca son haliyle sevenlerini hayli şaşırttı. Neşe Karaböcek’in o güzelliğinden eser kalmamıştı. İşte Benim Stilim All Star’a çıkan Neşe Karaböcek playback yapmak zorunda kaldı.

Asıl adı Neş’ecan Göktürk olan ve henüz 5 yaşında “Karaböcek” piyesinde oynarken İsmet İnönü’den, Karaböcek soyadını alan Neşe Karaböcek bir dönem Türkiye’yi kasıp kavurmuştu. Sesiyle zirveye tırmanan Neşe Karaböcek güzelliğiyle de sinema filmelerinde başrol kapmıştı.

NEŞE KARABÖCEK’İN SON HALİ

68 yaşında olan Neşe Karaböcek yıllardır ekrandan uzak duruyordu. İşte Benim Stilim All Star yarışması için televizyon orucunu bozan Neşe Karaböcek son haliyle hayli şaşırttı. Ünlü sanatçının bir hayli yaşlanmış olduğu görüldü.

Neşe Karaböcek 1

NEŞE KARABÖCEK KİMDİR?

Neşe Karaböcek 1950 ve 1970 yılları arasında müzikte zirvede yer alan bir isimdi. 1 Nisan 1947 İstanbul doğumlu olan Neşe Karaböcek ilk evliliğini Elenor Plak’ın kurucususu, yapımcı ve müzisyen Atilla Alpsakarya ile yaptı. Bu evlilikten Alper adını verdiği bir oğlu dünyaya geldi.

KOCASI KARDEŞİ İLE ALDATTI

Neşe Karaböcek hayatındaki en ağır darbeyi eşi Atilla Alpsakarya ve kendisi gibi şarkıcı olan kardeşi Gülden Karaböcek’ten yedi. Eşi kendisinden ayrılıp kardeşi Gülden Karaböcek’le evlendi. Bu evlilik yüzünden Neşe ve Gülden Karaböcek kardeşlerin arası açıldı. Neşe Karaböcek ise 1975 tarihinde gazeteci Tevfik Yener ile evlendi. Bu evliliktende Hasan adını verdiği bir oğlu daha oldu.

Hit olan bir çok şarkıya ses veren Neşe karaböcek ‘Artık sevmeyeceğim’ şarkısıyla zihinlere kazındı. 11 sinema filminin başrolün oynayan Neşe Karaböcek 90’lı yılların ortalarına kadar ismini zirvede tutmayı başarabilen ender sanatçılardan biri oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.