Nejat İşler, zararlı ürünlerden vazgeçmiyor

46 yaşındaki oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz yıllarda geçirdiği septik şok nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalmış, rahatsızlığının ilerlemesi nedeniyle el parmaklarından bazıları kesilmişti. Ancak Nejat İşler, kendisini bu hale getiren zararlı ürünlerden vazgeçmiyor.

Önceki gece Asmalımescit’te bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar alkol ve sigara tüketen oyuncu, tabir caizse evin yolunu zor buldu.

blank

Arkadaşlarının yardımıyla evine götürülen İşler’in, yoğun şekilde alkol aldığı öğrenildi.

ALKOLE OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜ İŞİNDEN ETMİŞTİ

Nejat İşler uzun süre alkol tedavisi görmesine rağmen kurtulamamış hatta bu düşkünlüğü onu işinden etmişti. İşler, kadrosunda olduğu Kapalıçarşı dizisinden sete alkollü gittiği için ayrılmış, yerine Engin Altan Düzyatan getirilmişti.

Nejat İşler, Okan Bayülgen’in gece programına da alkollü çıktığı için seyircilerden tepki almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.