Nejat işler, Kaybedenler Kulübü Yolda filmine gelen eleştirilere cevap verdi

Nejat işler, Kaybedenler Kulübü Yolda filminin cinsel içerikli sahnelerinden dolayı eleştirilmesine cevap verdi. İşler, “Bunun neresi kötü?” dedi.
‘Kaybedenler Kulübü Yolda’nın galası geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı. Galadaki olaylar geceye damga vurmuştu.

Son olarak Yıldız Tilbe’nin klibinde oynayan 46 yaşındaki İşler, eleştirilen cinsel içerikli sahneler için, “Bunun neresi kötü? Dünyayı sevgi, aşk, ilişkiler güzelleştirir. Öldürmeye, kavgaya değil, aşka özensinler” ifadelerini kullandı.

İşler daha önce verdiği bir röportajda da “Yedi yıl önce filmde seks ve argo kelimeler olduğu için tepki gelmişti. Bu durumun devam etmesi korkutuyor mu?” sorusuna “Tepki gelsin. Buranın ekmeğini yiyip, suyunu içtim. Bu ülkede çalıştım. Türkiye’yi kaç defa yurt dışında temsil ettim. Yaşam şekli olarak muhalif durabilir. Ama böyle yaşamlar da var” cevabını vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.