Nejat İşler, Kanal D’de ekrana gelen Bodrum Masalı adlı dizide rol alacak

Bir daha dizilerde oynamayacağını açıklayan ünlü oyuncu Nejat İşler, hayranlarından gelen baskılara karşı koyamadı. İşler, Kanal D’de ekrana gelen Bodrum Masalı adlı dizide rol alacak.

Nejat İşler dizi setlerine Bodrum Masalı ile dönüyor. L’Officiel Hommes dergisine verdiği röportajda artık dizilerde oynamayacağını söyleyen Nejat İşler, bu radikal karardan hayranlarının isteğiyle vazgeçmek üzere.

BASKILARA DİRENEMEDİ

Ünlü oyuncu, kendisini ekranda görmek isteyen sevenlerinin baskısıyla yeniden dizi setlerine dönme kararı aldı.

Yaşamını Gümüşlük’te sürdüren İşler, çekimleri Bodrum’da yapılan “Bodrum Masalı” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. İşler’in dizi setine dönmesinin bir nedeni de yönetiminde bulunduğu Gümüşlükspor’a maddi destek sağlamak istemesi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.