Nejat İşler: Deprem beni depresyona soktu

Oyuncu Nejat İşler, Kahramanmaraş depremlerinden dolayı moralinin çok bozuk olduğunu söyleyerek “Deprem beni depresyona soktu” dedi.

Oyuncu Nejat İşler, Cihangir’de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, bir mekanda oturup saatlerce dostlarıyla sohbet etti. Konuşmak istemeyen Nejat İşler, basın mensuplarının kendisini görüntülemelerinden de rahatsız oldu. Ardından kararını değiştiren İşler, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

‘DEPRESYONDAYIM’
Oyuncu, “Arkadaşlar, depremden dolayı moralim çok bozuk. Deprem beni depresyona soktu. Madem bu kadar beklediniz fotoğraf da çekebilirsiniz. Daha sonra beklemez ve giderseniz sevinirim” şeklinde konuştu.

Nejat İşler, ardından arkadaşlarıyla sohbet etmeye devam etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.