Nejat İşler, Behzat Ç. için imajını değiştirdi

Yeniden çekimlerine başlanan Behçat Ç. dizisi için saçlarını kazıtan Nejat İşler, Ankara’daki çekimlere ara verilir verilmez Bodrum’a koştu.

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Ankara’da yeniden çekilmeye başlayan Behzat Ç. dizisi için yeni bir imaja büründü. Saçlarını kazıtan ve kilo verdiği gözlenen ünlü oyuncu çekimlere ara verilir verilmez soluğu yıllar önce yaşamaya başladığı Gümüşlük’te aldı.

FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Arkadaşlarını ziyaret eden ve bir süre evinde dinlenmeye çekilen İşler’in sağlıklı ve fit görünümü de dikkatlerden kaçmadı.

blank

3 AY YOĞUN BAKIMDA YATMIŞTI

Nejat İşler 2014 senesinde Septik şok nedeniyle 3 ay yoğun bakımda kalmıştı. Taburcu olduktan 2 ay sonra yeniden hastanede tedavi altına alınan oyuncunun vücudundaki ödem artışında tehlikeden dolayı 5 saat sürek operasyonla sağ elindeki 2 parmağı ve ayak parmaklarından bazıları kesilmişti.

Behzat Ç.’den heyecanı ve merakı arttıran yeni tanıtım geldi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.