Nehir Erdoğan “Benim Adım Melek” için bakır işçiliği öğrendi

TRT 1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek her çarşamba akşamı ekrana gelmeye devam ediyor. Yapımını Üs Yapım’ın, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş’ın oturduğu Benim Adım Melek, sürükleyici hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek için bakır işçiliği öğrendi. Çekimleri Gaziantep’te devam eden dizinin her bölümünde farklı bir yöresel unsur dikkat çekiyor. Bakır işçiliği ile ünlü olan Gaziantep’te bu kez Nehir Erdoğan bakır ustası oldu.

blank
Nehir Erdoğan

Melek, atölyede işe başlıyor

Almanya’dan Gaziantep’e çocukları ve kendisi için bir mücadele yolculuğuna çıkan Melek (Nehir Erdoğan)’in, en büyük destekçilerinden biri Hafız Dayı oldu. Hafız Dayı’nın atölyesinde işe başlayan Melek, yıllar önce yarım bıraktığı bakır işçiliğine devam etmeye başladı. Atölye sahneleri için ustalardan ders alan Nehir Erdoğan, hünerlerini sergiledi ve kısa süre içerisinde başarılı ürünler ortaya çıkardı.

Benim Adım Melek, her çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.