Nefise Karatay eşiyle barış yemeğinde

Sıkıntılı günleri geride bırakan Nefise Karatay ve Yusuf Day, minik kızlarıyla pazar kahvaltısında görüntülendi.

Eylül başında Bodrum’da Esra Ersoy’la tekne kaçamağı yaparken çekilen fotoğraflarıyla günlerce manşetlerden inmeyen Yusuf Day, o olayın evliliğinde kriz yaratmasına izin vermedi. Nefise Karatay’a kendini affettiren işadamı, geçtiğimiz pazar sabahı eşi ve minik bebeği Maya ile Lucca’da görüntülendi.

NEFİSE AFFETTİ

Çok mutlu görünen çift, kahvaltı boyunca kızları Maya’yla yakından ilgilendi. Yusuf Day, bir ara bebeğini kucağına alıp uyutmayı denedi. Acıkan kızını mekanın iç kısmına geçerek emziren Nefise Karatay, çıkışta görüntülendiklerini fark etti. Rahatsız olan çift, kısa bir süre sonra mekandan ayrıldı.

KOCAMA GÜVENİYORUM

Nefise Karatay, söz konusu fotoğrafların medyada yer almasının ardından “Ben kocama güveniyorum. İçi boş fotoğrafların benim için hiçbir anlamı yok, bunlara itibar etmiyorum. Bunlarla evliliğimizi yıpratamazlar” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.